Om Perfect Van Wamel

Perfect Van Wamel har 75 års erfarenhet av att utveckla och tillverka ett mycket brett utbud av slaghackar och roterande gräsklippare, skärare och borstsopmaskiner. Idag används PERFECT-maskiner av yrkesverksamma över hela världen. Ett världsomspännande nätverk av återförsäljare stöder våra tjänster och försäljningen av nya maskiner.

Teamet på cirka 95 medarbetare designar och tillverkar, ofta som ett resultat av en specifik förfrågan från fältet, slaghackar och roterande klippare, beskärningsskärare och borstsopmaskiner i många former och storlekar. Som ett resultat av detta kan man räkna både professionella fruktodlingar på alla kontinenter och mycket stora gårdar som våra kunder.

Utöver vårt mycket omfattande program av roterande toppskärare, roterande klippare och slaghackar är PERFECT – Van Wamel också tillverkare av en komplett linje matningssystem, sorteringssmaskiner och paketeringsmoduler för frukt och grönsaker. Dessa maskiner är byggda för att uppfylla kundens krav och kan sortera ett stort utbud av frukt och grönsaker efter storlek, vikt, färg och yttre defekter.